Permanent make-up

Permanent make-up


Hvorfor vælge permanent make-up?

Hvis man fra naturens side ikke har fyldige bryn eller man har mistet hårene. Vi arbejder på at fremhæve vores naturlige træk og med perfekte bryn, er det som at give ansigtet et ansigtsløft.

Alle behandlinger udføres med bedøvelse. Vi vejleder i farvevalg og form og går ikke i gang før vi har fået din godkendelse. 1 opfyldning, skal helst overholdes indenfor 2-3 mdr. Det er vigtigt at få en opfyldning indenfor 2-3 mdr. Ellers kan vi ikke garantere holdbarhed, da farverne kan falme meget hurtigt, hvis man ikke får presset nok pigmenter ned.

For at få reserveret en tid skal der forudbetales et depositum på 500,-


Inden behandling

Det er meget vigtigt for os at vide om du er på roaccutan, tager blod fortyndende medicin, er i en medicinsk periode eller er gravid. Vi anbefaler at der skal gå mindst 3 mdr. fra du stopper din medicin til du får permanent make-up. Omega 3 og E-vitamin frarådes også en hel måned før behandlingen. Ingen koffein og stærk mad dagen før.

Læber

Hvis der er sår på læberne, kan vi ikke lave behandlingen. Hvis du tidligere har haft forkølelsessår kan behandlingen fremprovokere det. Du kan derfor forebygge med piller/creme ugen op til. Ingen kaffe dagen før og på dagen. Peel og plej dine læber med en god læbebalsam inden behandlingen. Hvis du har fået fillers indenfor 3 mdr. Kan vi heller ikke lave behandlingen.

Råd til efterbehandling

Bryn: der vil være skorper i 5-12 dage, afhængig af hvordan du plejer dem. Pil ikke ved skorperne, da der kan komme pletter i farven. Ingen make-up på det udførte område de første 15 dage.

Læber: der kan være let hævelse de første par dage. Drik med sugerør, undgå for meget bevægelse med munden til skorperne er faldet af. Spis ikke oksekød eller skaldyr de første 15 dage efter behandlingen. Oksekød kan få farven på læberne til at ændre sig. Skaldyr kan fremkalde allergisk reaktion. Ingen make-up de første 3 uger.

Inden behandlingen går i gang anbefaler vi at du læser dette meget grundigt igennem.

Eyeliner: udføres ikke hvis der er øjenbetændelse eller bygkorn.

Priser:


Permanent Makeup Priser

Bryn:
Powderbrows 2499,-
Opfyldning/touch-up 1499,-

Eyeliner:
Vippefortætning, Tynd liner mellem vippehårene på øvre. 1499,-
Eyeliner: Tynd synlig liner langs øvre vippekant 1999,-
Special eyeliner. Bred liner, evt. med vinge. 2499,-
Opfyldning 999,-

Læber:
Lipliner med toning: synlig lipliner med farve-udtoning 2499,-
Opfyldning 1499,-

Skønhedsplet 500,-

Ved tidsbestilling betales et depositum på 500,-

DIVINE WELLNESS

v/ Ann-Britt Magnusen
Østergade 49 E (OBS NY ADRESSE)
9800 Hjørring
Cvr. 34573522

Tlf. 51446936
E-mail: ab-magnusen@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 09:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 15:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag Lukket
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk